Nieuwbouw

Snel zoeken

Vraagprijs

Plaatsen

Types

Volgorde

Datum toevoeging
Prijs
Plaats
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte

Filter verwijderen

 

Woonpark BAT Zevenaar - Zevenaar
Het is bijna zover; de start verkoop van Woonpark BAT in Zevenaar. Schrijf u nu alvast in voor de pre-sale van de deelplan De Boomgaard, De Stadstuinen en Het Park. Kijk op www.woonparkbat.nl.

Woonpark BAT = tijdloos wonen in het historische hart van Zevenaar

Rondom de gerestaureerde fabrieksgebouwen van British American Tobacco ontstaat een heel gevarieerde woonwijk. De geur van tabak maakt plaats voor die van de frisse buitenlucht, de geluiden van metalen machines voor die van klaterend water en spelende kinderen. Oude loodsen worden vervangen door moderne woningen en appartementen. Welkom in Woonpark BAT.

Proef het verleden
In Woonpark BAT kies je voor groots wonen in een culturele en natuurlijke omgeving met alle gemakken van de kleine stad om de hoek. Je hebt straks de keuze uit een stedelijke allure of juist een meer dorpse of zelfs landelijke sfeer. Ervaar de industriële sfeer van de oude Turmac-fabrieken of geniet van een weids uitzicht over het natuurlijke landschap van het landgoed Sevenaer.

Kloppend cultureel hart
Woonpark BAT is gesitueerd in het centrum van Zevenaar, rondom de historische gebouwen van British American Tobacco. Het monumentale hoofdgebouw huisvest inmiddels het gemeentehuis en vormt met tal van andere overheidsdiensten en cultuurinstellingen het kloppende culturele hart van Zevenaar.

Twee woonwijken aan het groen
Woonpark BAT bestaat uit twee woonwerelden en vormt straks de overgang van de stad naar de vrije natuur. Met knusse stadse straatjes en pleinen en grenzend aan de natuur, wordt Woonpark BAT gekenmerkt door een diversiteit aan stadswoningen, villa’s, herenhuizen en appartementen. In welke woning zie jij jezelf wel wonen?
Waar ooit de vlaggen van de Turmac-fabrieken wapperden, in het centrum van het prachtige Zevenaar, verrijst de komende jaren Woonpark BAT. Een inspirerend nieuw woongebied waar je groots kunt wonen in de kleine stad.

Woonpark BAT wordt eigentijds en gevarieerd met een ruime keuze uit appartementen, stadsvilla’s, hoek- en tussenwoningen, half vrijstaande villa's en vrijstaande villa’ s. Bekijk snel de 5 deelplannen en meld je aan als belangstellende.

De voorinschrijving is gestart voor de deelplannen 1, 3a en 5,
Deelplan 1: De Boomgaard
De Boomgaard kenmerkt zich door de knusse sfeer van een kleine stad. Langs de groene straten komen 6 mooie hoekwoningen en 9 tussenwoningen met tuinen op het oosten of westen. Prijsindicatie: € 239.000,- t/m € 295.000,- VON.

Deelplan 2: Het Landgoed (huurwoningen)
Het Landgoed met zijn 6 hoek- en 15 tussenwoningen doet qua architectuur denken aan het voormalige ketelhuis dat zich hier bevond. De woningen, variërend van 120 - 135 m², zijn voorzien van een tuin en dakterras en bieden uitzicht op het park. De percelen meten ca. 107 - 143 m2.

Deelplan 3a: De Stadstuin (stadsvilla’s)
In de fraai gedetailleerde bouwblokken met een knipoog naar de industriële achtergrond van het gebied komen 24 moderne stadsvilla’s met drie verdiepingen, een grote tuin en 8 stadsvilla’s worden tevens voorzien van een dakterras. Prijsindicatie: € 262.500,- t/m € 315.000,- VON.

Deelplan 3b: de Stadstuin (huurwoningen; appartementen & stadsvilla's)
In dit deelplan komen 24 appartementen, verdeeld over 4 bouwlagen. De 3-kamerappartementen hebben een vloeroppervlak van 72 - 93 m². Bewoners parkeren in de ondergelegen parkeergarage. Daarnaast komen er in dit deelplan 19 hoek- en tussenwoningen met drie woonlagen en een lekker zonnige tuin.

Deelplan 4: De BAT-laan
De BAT-Laan ligt centraal in Woonpark BAT en bestaat uit 4 hoekwoningen en 18 tussenwoningen van 118 - 138 m², met een tuin op het oosten of zuiden.

Deelplan 5: Het Park
In de eerste fase van Het Park gaan vier half vrijstaande en een vrijstaande villa in verkoop. Ze worden gerealiseerd op zeer royale, zonnige kavels en parkeren kan op eigen terrein. Prijsindicatie: Vanaf € 430.000,- VON.
Algemeen
Adres
PlaatsZevenaar
Bouwjaaronbekend

Klik op een foto om deze te vergroten.

 

 

 

 

 

GABA op facebook GABA op LinkedIn GABA op Twitter