BOG

Snel zoeken

Vraagprijs

Plaatsen

Types

Volgorde

Datum toevoeging
Prijs
Plaats
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte

Filter verwijderen

 

Liemersgaard 0 - Westervoort

Wonen en werken in Liemersgaard!

Beschikbaarheid beschikbaar
€ 535.000 vrij op naam
Soort object bestaande bouw
Oppervlakte
Aantal kamers Totaal: 0 / Slaapkamers: 0Wonen en werken in Liemersgaard!

De vier riante en vrijstaande woningen worden gebouwd op royale kavels van 679 tot 725 m2 en zijn gelegen aan de rand van de jonge en ruim opgezette wijk Beekenoord. De ontsluiting van deze woningen verloopt via de Liemersallee. Er is gekozen voor een wisselend variërend straatbeeld. De uitstraling van iedere woning is bijzonder en past precies in deze tijd waarin veel mensen verlangen naar een woning met een eigen karakter.
Groothuis Wonen heeft deze woningen met garage op ruime kavels ontworpen en de ruimte in en om elke woning is zeer royaal te noemen. De standaard woningen hebben veel ruimte en zijn naar wens van elke koper uit te breiden. De locatie tussen Wannersgaard en Liemersallee heeft daarnaast binnen de kaders van de bestemming de mogelijkheid om een riante bedrijfsruimte aan te bouwen zonder dat ten koste gaat van de tuin.

Passend in het beeld van de wijk Beekenoord hebben de woningen een fraai kleurenpallet met details van houtbetimmering. De woningen hebben allemaal een terugkerende identiteit en een statig karakter. Het materieel bestaat in de basis uit baksteen in een lichte en donkere kleurstelling. Bij deze sfeer passen bruine, rode en beige genuanceerde gevelstenen in een warme tint. Het lichte vergrijsde hout en de witte kozijnen maken de woning af. De gevelstenen zijn met zorg gekozen zodat iedere woning een verrassend eigen karakter krijgt.

Er worden twee woningen met een dwarskap gebouwd, 1 woning met stolpkap en 1 woning met dwarskap en aangekapte erker. De inhoud van de woningen varieert van 631 tot 695 m3 en de prijzen liggen tussen € 535.000,- en € 565.000,- vrij op naam. De woningen zijn allen voorzien van garage en de royale achtertuin is gelegen op (zuid)oosten.

Westervoort algemeen
Het dorp Westervoort heeft een uitstekende ligging. Naast de gezelligheid in eigen dorp is het eenvoudig om de omliggende bezienswaardigheden te bereiken. Enerzijds onder de rook van Arnhem waar je vanuit Westervoort binnen vijf minuten met de trein in hartje centrum bent. Anderzijds geniet je na een tochtje met de veerpont binnen korte tijd van het levendige stadje Huissen. Westervoort is verder zeer centraal gelegen met een goede ontsluiting via de A12 richting Utrecht/Amsterdam, de A325/A15 richting Rotterdam/Den Haag en richting de A18 Doetinchem en de Duitse grens. Westervoort heeft goede voorzieningen. Het winkelcentrum Wyborgh is vanaf jouw woning vlakbij en op het gebied van sport en welzijn zijn er veel mogelijkheden. Sluit je bijvoorbeeld aan bij een van de sportverenigingen of trek baantjes in het zwembad. Heb je kinderen? Er is ruime keuze uit diverse basisscholen. Voortgezet onderwijs wordt gegeven in de omliggende dorpen/steden welke met de fiets of het openbaar vervoer goed te bereiken zijn. Beekenoord is een jonge, frisse nieuwbouwwijk aan de rand van Westervoort waar diverse speelvoorzieningen zijn.
Algemeen
AdresLiemersgaard 0
PlaatsWestervoort
Bouwjaaronbekend

Klik op een foto om deze te vergroten.

 

 

 

 

 

GABA op facebook GABA op LinkedIn GABA op Twitter