Nieuwbouw

Snel zoeken

Vraagprijs

Plaatsen

Types

Volgorde

Datum toevoeging
Prijs
Plaats
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte

Filter verwijderen

 

Kloosterweide II - Babberich
Het nieuwbouwproject Kloosterweide II is een kleinschalig en kwalitatief bouwplan in Babberich. De tweede fase bestaat uit 17 woningen, waaronder 8 levensloopbestendige woningen, 8 twee-onder-één-kap woningen en één vrijstaande woning.

De levensloopbestendige woningen zijn verdeeld over 2 blokken van 4 woningen. Deze zijn gesitueerd aan een plantsoen wat gelegen is aan de Kulturweide en een nieuw aan te leggen laan welke aansluit op de Vogeldel. Kiest u voor een hoekwoning of een comfortabele tussenwoning, aan u de keuze.

Een bouwplan met een dorps karakter en gelijkgestemde buren.

Grenzend aan de rijwoningen bevinden zich de twee-onder-één-kapwoningen. De acht riante woningen zijn voorzien van een ruime tuin op het oosten of westen. Door de ruime ligging en opzet kunt u op elk moment van de dag heerlijk genieten van de zon.

Gaat uw voorkeur uit naar nog meer vrijheid en privacy? Dan is de vrijstaande woning een uitstekende keuze. De ruime kavel biedt net zoals de andere woningen in het plan vele mogelijkheden daar waar het gaat om het situeren van een garage, uitbouw of de aanleg van een prachtige tuin waarin de wensen van ieder gezinslid vervult kunnen worden.

Wonen in Kloosterweide II betekent wonen in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. De eigentijdse buurt past met haar stijlvolle en dorpse karakter goed in Babberich.

Omgeving
In De Liemers zijn tal van kleine historische dorpen te vinden. Het landschap kenmerkt zich door de uitgestrekte akkers, weiden en bossen. Het prachtige en heuvelachtige Bergherbos ligt ten oosten van Babberich en is voorzien van prachtige wandel- en fietsroutes. Het is een bos vol verhalen uit het verleden, in de IJstijd is het ontstaan op de overgebleven stuwwallen. In Babberich woont u in een gemoedelijke dorpse sfeer, maar toch vlak bij de steden Doetinchem, Zevenaar en Arnhem. Daarnaast is de Duitse grens vlakbij waardoor ook de voorzieningen van de steden Emmerik en Kleef dichtbij zijn gelegen.

Ook voor u als inwoner van Babberich valt er genoeg te ontdekken en te beleven in de omgeving. Er zijn mooie wandel- en fietsroutes langs alle hoogtepunten in de regio. Naast de interessante geschiedenis is de gemeente ook rijk aan prachtige natuurlandschappen. In de gemeente Zevenaar ligt recreatiegebied
Rhederlaag bij Giesbeek. Een mooi gebied voor de zonaanbidder of watersportliefhebber. Deze waterplas staat in open verbinding met de IJssel. Op vergelijkbare afstand van Babberich is ook de recreatieplas de Bijland te vinden. Deze waterplas staat in open verbinding met de Rijn. In het water en op het strand is het in de zomer heerlijk genieten en komt u met het hele gezin tot rust. De steden Arnhem en Doetinchem lenen zich uitstekend voor een dagje winkelen of heerlijk genieten op een terrasje. In de gehele landstreek De Liemers zijn tal van heerlijke streekproducten te verkrijgen. Van verse groente, fruit en voortreffelijk vlees tot smaakvolle kazen en speciaal bieren.
Algemeen
Adres
PlaatsBabberich
Bouwjaaronbekend

Klik op een foto om deze te vergroten.

 

 

 

 

 

GABA op facebook GABA op LinkedIn GABA op Twitter