Nieuwbouw

Snel zoeken

Vraagprijs

Plaatsen

Types

Volgorde

Datum toevoeging
Prijs
Plaats
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte

Filter verwijderen

 

Kerkwijk fase 1 - Didam
Welkom in Kerkwijk Didam!

In Kerkwijk Didam worden in totaal 53 prachtige betaalbare koopwoningen gerealiseerd, die in 2 verschillende fases in verkoop gaan.
De fraaie woningen van Kerkwijk Didam verschijnen in 2 fases. Fase 1 bestaat uit 23 woningen: 13 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen.
Met fase 2 worden nog eens 30 woningen gerealiseerd, waarbij de nadruk zal liggen op twee-onder-een-kapwoningen vanwege de grote vraag naar dit woningtype. Dit zijn de laatste fases van nieuwbouwwijk Kerkwijk, dus je laatste kans om hier heerlijk te wonen!

Bij de laatst beschikbare hoekwoningen (bouwnummers 5, 11 en 16) zijn de onderstaande opties toegevoegd. Dit zijn de populairste en meest gekozen opties, en dat is zeker niet zonder reden: hierdoor heb je namelijk een extra ruime en lichte woning, voor optimaal woongenot! De prijzen op de website zijn inclusief de toegevoegde opties.
*Uitbouw van 2,40 meter. Je profiteert hierdoor van een extra riante open keuken en woonkamer.
*Dubbele deuren met twee zijlichten. Dit zorgt voor royale lichtinval en extra verbinding met de achtertuin.

Dit zijn de laatste fases die worden gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Kerkwijk, dus je laatste kans om hier heerlijk te wonen!

Kerkwijk: een groene en ruimtelijke wijk
Kerkwijk is een ruimtelijke wijk met veel aandacht voor groen. De afgelopen jaren heeft het zich ontwikkeld tot een populaire wijk om te wonen, met veel starters en jonge gezinnen die zich hier vestigen en met plezier wonen. Ook kinderen voelen zich hier snel thuis, doordat het een kindvriendelijke buurt is met veel speelgelegenheid.
De woningen: gevarieerd en duurzaam

Zie https://www.kerkwijk-didam.nl/ voor de actuele stand van zaken, meer informatie en het aanmaken van uw account!
Algemeen
Adres
PlaatsDidam
Bouwjaaronbekend

Klik op een foto om deze te vergroten.

 

 

 

 

 

GABA op facebook GABA op LinkedIn GABA op Twitter