Nieuwbouw

Snel zoeken

Vraagprijs

Plaatsen

Types

Volgorde

Datum toevoeging
Prijs
Plaats
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte

Filter verwijderen

 

Hof van Hamerden - Westervoort
De bouw van de eerste boerderij woningen gaat starten en de eerste woningen van dit type zullen in het 3e kwartaal van 2021 worden opgeleverd! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Dus wilt u volgend jaar royaal wonen op een bijzondere locatie; bel dan nu voor een vrijblijvende afspraak.

Hof van Hamerden is een uniek en bijzonder project door de ligging rondom het groen en de rustige ruim op gezette wijk. Hof van Hamerden biedt u zeer royale woningen in een prachtige groene omgeving. De woningen zijn uniek door hun uitstraling. De verkoop van de laatste fase is gestart en de eerste bewoners van de Schuurwoningen, de Hooibergwoningen en de Helft van dubbele woningen hebben zich inmiddels gesetteld.

Alle woningen worden ENERGIENEUTRAAL gebouwd; dit betekend voor u als toekomstige bewoner dat u door het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen geen energie-/stookkosten meer heeft.

De bouw van de eerste boerderijwoningen gaat binnenkort starten. Informeer naar de twee nog beschikbare, zeer royale tussengelegen woningen.

--------

Algemene ligging
Aan de poort van de Liemers in Westervoort achter de voormalige Havezate uit 1434 wordt deze prachtige - autoluwe - wijk gerealiseerd; “Hof van Hamerden”. De locatie grenst aan de achterzijde aan het gebied van Natuurmonumenten en is zeer centraal gelegen tov de uitvalswegen A12, A50, A18 en de duitse grens.

Locatie
Het project “Hof van Hamerden” telt diverse onder architectuur ontworpen luxe woningen. De woningen in “Hof van Hamerden” zijn ruime, aantrekkelijke, complete en betaalbare woningen met vloerverwarming en diverse woningen met rietenkap. Deze woningen geven sfeer en kleur aan een nieuw, uniek stukje Westervoort. Naast het project “Hof van Hamerden” staat het rijksmonument “Huize Hamerden” dat geheel gerenoveerd is en waarbij de authentieke houten balken zijn hergebruikt waardoor het pand een sfeervolle uitstraling heeft gekregen. In dit voormalige “Huize Hamerden” is nu een restaurant gevestigd.

Energieneutraal
De woningen worden energieneutraal en met zonnepanelen geleverd. Kenmerk van een energieneutraal huis is dat de energie die je gebruikt in balans is met de energie die je zelf opwekt. De bewoners hebben geen energie- /stookkosten meer. Energieneutraal wonen en leven op “Hof van Hamerden”, om zo de uitstoot aanzienlijk te reduceren waardoor je als koper maandelijks veel geld bespaart op je energiekosten. En je woning voldoet hiermee aan de norm van 2021!


Voor meer uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de site van het project www.hofvanhamerden.nl
Algemeen
Adres
PlaatsWestervoort
Bouwjaaronbekend

Klik op een foto om deze te vergroten.

Twee onder één kap woningen

Koopsom € 425.000 - € 449.500
Inhoud 591m3 t/m 725m3
Woonoppervlakte 132m2 t/m 173m2
Perceeloppervlakte 226m2 t/m 324m2

Boerderijwoningen

Koopsom € 399.500 - € 533.500
Inhoud 535m3 t/m 849m3
Woonoppervlakte 119m2 t/m 230m2
Perceeloppervlakte 254m2 t/m 348m2 

 

 

 

 

GABA op facebook GABA op LinkedIn GABA op Twitter