Nieuwbouw

Snel zoeken

Vraagprijs

Plaatsen

Types

Volgorde

Datum toevoeging
Prijs
Plaats
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte

Filter verwijderen

 

Hof van Hamerden - Westervoort
Nieuw in verkoop; 4 zeer royale boerderijwoningen met een bijzondere uitstraling.

Het project Hof van Hamerden bestaat totaal uit 23 unieke comfortabele en ENERGIENEUTRALE woningen.
Inmiddels zijn de eerste 13 woningen verkocht en is de verkoop gestart van de eerste 4 boerderijwoningen in dit plan. Daarnaast zijn er nog 2 hoek 2^1 kap woningen beschikbaar.

Alle woningen in het plan worden verwarmd dmv een warmtepomp en worden aangesloten op zonnepanelen.

Algemeen
Aan de poort van de Liemers in Westervoort wordt op de grond van de voormalige Havezate uit 1434 een prachtige wijk gebouwd genaamd “Hof van Hamerden”.

Het project “Hof van Hamerden” telt diverse onder architectuur ontworpen luxe woningen. De woningen in “Hof van Hamerden” zijn ruime, aantrekkelijke, complete en betaalbare woningen met vloerverwarming en diverse woningen met rietenkap. Deze woningen geven sfeer en kleur aan een nieuw, uniek stukje Westervoort. Naast het project “Hof van Hamerden” staat het rijksmonument “Huize Hamerden” dat geheel gerenoveerd is en waarbij de authentieke houten balken zijn hergebruikt waardoor het pand een sfeervolle uitstraling heeft gekregen. In dit voormalige “Huize Hamerden” is nu een restaurant gevestigd.

Energieneutraal
De woningen worden energieneutraal en met zonnepanelen geleverd. Kenmerk van een energieneutraal huis is dat de energie die je gebruikt in balans is met de energie die je zelf opwekt. Energieneutraal wonen en leven op “Hof van Hamerden”, om zo de uitstoot aanzienlijk te reduceren waardoor je als koper maandelijks veel geld bespaart op je energiekosten. En je woning voldoet hiermee aan de norm van 2021!


Voor meer uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de site van het project www.hofvanhamerden.nl
Algemeen
Adres
PlaatsWestervoort
Bouwjaaronbekend

Klik op een foto om deze te vergroten.


 

 

 

 

 

GABA op facebook GABA op LinkedIn GABA op Twitter