Nieuwbouw

Snel zoeken

Vraagprijs

Plaatsen

Types

Volgorde

Datum toevoeging
Prijs
Plaats
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte

Filter verwijderen

 

Het Oude Raadhuys - Zevenaar
Een nieuw thuys in hartje Zevenaar

Op een markante plek in de Zevenaarse binnenstad, waar ooit burgemeesters en wethouders de stad bestuurden, kunt u straks royaal en luxueus wonen. Het oude gemeentehuis krijgt namelijk een nieuwe bestemming met 16 riante koopappartementen en 4 fraaie penthouses. Hier woont u midden in het centrum, op historische grond, met alle voorzieningen vlakbij. Welkom in Het Oude Raadhuys. Een nieuw thuys in hartje Zevenaar.

16 luxueuze appartementen en 4 riante penthouses

Op de eerste verdieping van Het Oude Raadhuys komen 16 luxueuze appartementen rondom de 600 m2 grote beschutte binnentuin. Hier kunt u eindeloos genieten van rust en ruimte, terwijl de levendige binnenstad om de hoek ligt. De appartementen hebben twee slaapkamers, een complete badkamer met toilet en een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich als kroon op het complex vier riante penthouses met elk drie slaapkamers, een complete badkamer en twee toiletten. Aan de voorzijde heeft u een groot balkon, aan de achterzijde een rustig gelegen dakterras. Comfort, luxe en sfeer zijn uiteraard standaard inbegrepen bij de appartementen en de penthouses.

Extra comfort

Elk appartement heeft een privé parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex en de energierekening blijft laag dankzij duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, (bron)warmtepomp en uitstekende isolatie. Bovendien geniet je dankzij de vloerverwarming in de koude dagen van een warm huis, maar in de zomer functioneert dit ook als koeling! Het Oude Raadhuys is helemaal klaar voor de toekomst.
Algemeen
Adres
PlaatsZevenaar
Bouwjaaronbekend

Klik op een foto om deze te vergroten.

 

 

 

 

 

GABA op facebook GABA op LinkedIn GABA op Twitter