BOG

Snel zoeken

Vraagprijs

Plaatsen

Types

Volgorde

Datum toevoeging
Prijs
Plaats
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte

Filter verwijderen

 

Hatertseweg 14 - Nijmegen

Beschikbaarheid beschikbaar
€ 700,00 per maand
Soort object bestaande bouw
Oppervlakte
Aantal kamers Totaal: 0 / Slaapkamers: 0BIJZONDER HUUROBJECT!!

Op de 1e en 2e verdieping van de St. Annamolen gelegen bijzonder sfeervolle, niet alledaagse bedrijfsruimte met keukenblok en toiletgroepen. Deze ruimte is bereikbaar via bakkerij Koenen middels een vaste trap of liftinstallatie. De ruimte heeft derhalve geen eigen opgang.

Indeling

1e verdieping: middels lift of vaste trap te bereiken (afgesloten)multifunctionele ruimte met open keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, magnetron en spoelbak alsmede twee toiletten. Middels vaste trap te bereiken..

2e verdieping: multifunctionele (opslag)ruimte (welke toegangelijk moet blijven voor bakkerij).

Bijzonderheden:
Huurprijs per maand inclusief gas/water/licht.
Afmetingen 1e verdieping ca. 64 m2, 2e verdieping ca. 64 m2. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend.
Geen eigen opgang.
Heater aanwezig.
Krachtstroom aanwezig.
Parkeergelegenheid op eigen terrein alsmede in de directe omgeving.

De Sint Annamolen is een van de twee windmolens in Nijmegen. De molen staat ruim een kilometer buiten het centrum in de woonwijk Hazenkamp. Het is een grote achtkante houten stellingmolen.
De molen dateert van 1819 en was gebouwd als poldermolen en functioneerde als korenmolen en oliemolen met dubbele slagerij. In de jaren 1976-1979 restaureerden de toenmalige eigenaren de molen en lieten zij hem maalvaardig maken maken op advies van de Rijksmonumentenzorg. In 2002 kwam de Sint Annamolen uitgebreid in het nieuws toen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse de molen 96 uur achter elkaar draaide. Hiermee werd een record gevestigd. In november 2009 werden de wieken voor renovatie verwijderd. In juli 2011 was de molen geheel gerestaureerd en kwam er weer een molenaar in dienst. Kort daarop, op 31 augustus, ontstond binnen in de molen brand. In februari 2013 werd de molenwinkel uitgebreid met een ambachtelijke broodbakkerij met daarin aandacht voor ambachtelijke broodsoorten en ruimte voor de verkoop van brood, banket, meel, koek en diverse bak- en streekproducten. Op deze manier is de molen dagelijks toegankelijk voor alle bezoekers.
Algemeen
AdresHatertseweg 14
PlaatsNijmegen
Bouwjaaronbekend

Klik op een foto om deze te vergroten.

 

 

 

 

 

GABA op facebook GABA op LinkedIn GABA op Twitter