Concert op “de Bult” | Westervoort in beweging

 

Zoals wellicht bekend is de "bult van Putman" inmiddels overgedragen aan Natuurmonumenten. Zij beheren het gebied en hebben meerdere fraaie wandelroutes aangelegd. Het gebied is bij velen nog onbekend, met name het erg fraaie uitzicht over Westervoort en wijde omgeving. Hoe kunnen we u hier nou beter kennis mee laten maken dan tijdens een concert en onder het genot van een hapje en een drankje!

Op zondag 18 augustus om 16:00 uur zal er een zondagmiddagconcert op de bult van Putman verzorgd worden door DT Orchestra! DT-Orchestra (voorheen de Dieseltrekkers) is een veelzijdig orkest dat voor een fraaie muzikale afsluiting van het "Westervoort-in-beweging" weekend gaat zorgen.

De entréekaarten zullen €7,50 kosten. Een welkomstdrankje is dan inbegrepen en een deel zal gedoneerd worden aan Natuurmonumenten. Voor € 100,- is een "sponsortafel" voor 8 personen te koop.
De kaarten zullen online worden aangeboden via www.ticketkantoor.nl/shop/concertopdebult . Daarnaast zijn ze te koop bij Wieleman in het café of bij ons op kantoor in Westervoort (Hamersestraat 19)!

Sponsor van dit concert is de Van Rouwendaal Groep, ontwikkelaar van Hof van Hamerden (www.hofvanhamerden.nl).


We hopen zo veel mogelijk mensen bij dit concert te mogen verwelkomen, zodat we er samen een onvergetelijke middag van maken

 

 

 

 

 

 

GABA op facebook GABA op LinkedIn GABA op Twitter